Lad mig lære dig, at lave de smukke Smokey Eyes

Kender du det der medforberedelsen til en bytur eller den næste fest? Du går måske og finder det tøj du gerne vil have på, måske overvejer du hvordan dit hår og makeuppen skal være. 

Når du så står med makeuppen fremme og gør dig virkelig umage, så bliver det måske ikke helt som du drømte om inderst inde alligevel?

Det er slut nu.

 Med dette online kursus vil du få fornemmelsen af at have styr på makeuppen, du vil måske endda være hende, der giver de gode råd videre til en veninde, næste gang hun er frustreret.

Det er ikke bare et kursus du investerer i, det er mere selvtillid, stjålne blikke og masser af komplimenter til næste fest. Ja jeg tænker også du med dette kursus, får mod på at eksperimenterer endnu mere med makeuppen både til hverdag og fest.

Jeg har nedenfor lavet et overblik til dig, så du ved hvad kurset indeholder og du får også svar på nogle af de mest hyppige spørgsmål. Du kan også læse hvilken en oplevelse andre har haft efter de investerede i kurset.

Rigtig god fornøjelse her på siden.

/Sonja 


Kursets opbygning

- Få let overblikket med moduler

 • 1

  Smuk med Smokey Eyes

  • Modul 1 - Teknikken bag det klassiske Smokey Eye
  • Modul 2 - Smokey Eyes på en ny måde
  • Modul 3 - Makeup produkterne til looket ( basen )
 • 2

  Tillykke, du er nu Smokey Eye gudinde

  • Tillykke, du er nu Smokey Eye gudinde
Fra Aalborg

Lena Storm

Fra Aalborg

"Det mest overraskende er, at jeg faktisk kunne lave nogenlunde OK Smokey Eyes makeup allerede første gang efter, jeg var færdig med at se kurset igennem. "

3 konkrete ting til dig

 • Klassisk teknik

  Du bliver præsenteret for den klassiske teknik bag Smokey Eyes og finder ud af hvorfor denne teknik har fået dette navn. Du kan følge med up close i hele videoen.

 • 2 forskellige muligheder

  Til dig, som tænker det bliver meget mørkt og dystert med den klassiske makeup teknik, eller dig, der gerne vil have et alternativ, får du endnu en variation.

 • P for produkter

  Slutteligt viser jeg dig (der måtte være interesseret) de makeup produkter og pensler jeg har brugt til hele looket. Jeg brugt mærket Makeup factory, som jeg er helt forelsket i.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

 • Kan alle tage kurset?

  Ja, du skal blot have lysten til at se gudesmuk ud (typisk til et aftenarrangement, når vi taler Smokey Eyes)

 • Hvis jeg bliver forelsket i den makeup du bruger, kan jeg så købe det?

  Jeg er selv helt pjattet med makeup produkterne og vil gerne dele dem med dig, så ja; du kan via www.shop.so-me.dk bestille produkterne

 • Drysser den mørke makeup ikke meget?

  Når du arbejder med de mørke nuancer, vil der hurtigt komme drys. Mit tip til dig vil være, at lave dine øjne først og derefter lægge foundation mm. På den måde kan du nemlig blot tage en vådserviet og fjerne det, der måtte være drysset ned og så starte på et friskt grundlag. - Smart.

Bliv aftenens gudinde

Du kan forvente dig beundrende blikke fra veninderne og måske stjålne blikke fra mændene. Giv dig selv det kick og føl dig som en gudinde

Smuk med Smokey Eyes - Ja tak

Bliv en del af Somé vennerne

- og modtag skønne emails fyldt med ny viden og tilbud om hår og makeup.